امروز میخوام صفر تا صد آهنگی که ساختم رو اینجا بررسی کنیم . اگه به ساز های موسیقی (گیتار ، پیانو ) اینا علاقه دارید یا دلتون میخواد بدونید لایه های یک آهنگ کامل چطوری ساخته میشن تا آخر پست رو بخونید و گوش کنید .
پیشنهاد میکنم صداها رو حتما با هدفون ، یا بلندگو گوش کنید بیشتر لذت میبرید .
خب آهنگی که میخواستیم بسازیم ، ریتم 6/8 داشت . از جهتی که علاقه خاصی به گیتار دارم ، پس یه لایه آکورد گیتار برای آهنگ میسازیم :
خب نسبتا قشنگ شد . همین هی تکرار میشه .
حالا نیاز به بیس داریم . میتونیم بیس های مختلف بزاریم ولی من عاشقققق گیتار بیس هستم :) پس با گیتار بیس یه بیس میزنیم :
حلا بیس و گیتاری که ساختیم رو باهم ببینیم چطوری میشن :
نسبتا قشنگ شدن .
حالا بریم سراغ ریتم . در طول آهنگ از یه ریتم ثابت استفاده نمیشه . ریتم ها هرچی آهنگ میره جلوتر پیچیده تر میشن ( قطعا دیدیم تو هر آهنگی که هر چی به آخر آهنگ نزدیک میشیم آهنگ اوج میگیره و صدا ها پیچیده تر میشن بنابراین ما هم باید ریتمامون از ساده به پیچیده تبدیل بشن از اول تا آخر آهنگ ) .
بزارید ساده ترین ریتم دنیا رو بسازیم :
همینطور که میبینید خیلی سادس . این باشه برا اول آهنگ . حالا یه ریتم یکم پیچیده تر میسازیم که صدا های hat قاطیش شده :
ریتم خوبیه ولی یه چیزی کم داره . از اینترنت یه صدای hey مردونه دانلود کردم ببینید :
همین صدای hey رو میندازم رو ریتم قبلی ببینید چی میشه :
خب عالی شد .
حالاااااا .
بیاید تمام چیزای که ت الان ساختیمو همزمان باهم پلی کنیم ببینیم چی شده :
قشنگ شد نه ؟ :)
تا اینجا ریتم آهنگ کامله باید یه ملودی روش بزنیم . نهایتا یه سری ملودی با ساز های کلارینت و اینا زدم و آهنگو تکمیل کردم .
نسخه کامل اهنگ این شد (1 دقیقه و 24 ثانیه شد ) یک بار از اول تا آخر گوش کنید ببینید چی شد :
دوست داشتید ؟